dijous, 1 de maig del 2014

AVALUACIÓ DEL PRODUCTE FINAL (LA TASCA)

Per anar finalitzant amb l'avaluació, necessitarem valorar el producte final, la TASCA: En aquest cas, Itinerari individual acadèmic i /o professional dels alumnes.
En una entrada trobareu alguns mapes amb l'itinerari... de moment només tenim aquests, durant aquest dies (tenen de plaç fins dia 10 de maig) aniran enviant per mail  els seus treballs a l'orientadora del Centre, que ens el farà arribar.
Ha esta molt interessant veure com a la sessió final els alumnes estaven molt participatius, interessats amb el programa CMapTools i el seu itinerari, alguns s'han fet més conscients del que estava elegint i del camí que han de recórrer... A la vegada, ens hem adonat que els i les alumnes que solen estar més 'neguitosos' i amb poques ganes de treballar a l'aula, amb aquesta tasca s'han mostrat molt implicats i a la vegada satisfets/es perquè han aconseguit fer un mapa conceptual molt ben estructurat i valuós... Al finalitzar la sessió l'orientadora els ha felicitat per la seva feina...
Estem contentes!  Veiem el producte final de tot un procés!  i de moment està resultat molt positiu!.
Aquí deixem un exemple del treball:


1 comentari:

  1. Menut treball més elaborat. He estat mirant el teu blog i està complet. Tens un bon projecte que has treballat molt i es pot observar la quantitat d'informació i temps dedicat, al blog has mostrat cada pas i tota la informació relacionada. Amb el teu treball he après molt i al llarg de l'assignatura amb tots els comentaris realitzats. Has compartit al fòrum i al blog els teus coneixements amb nosaltres. Moltes gràcies!

    ResponElimina